Carnilove jutalomfalat macskáknak

carnilove-jutalomfalat

A Carnilove jutalomfalat azoknak a cicáknak való, akik szeretik a különlegességeket. Tudj meg róla többet, és kényeztesd a macskád!
Előnyei – Carnilove jutalomfalat

A Carnilove jutalomfalat legnagyobb előnyének a különleges ízesítését mondanám. Én eddig a kacsás-málnás, illetve a csirkés-kakukkfüves változatot adtam a cicáimnak, de van a kínálatban szardínás-petrezselymes és lazacos-mentás Carnilove jutalomfalat is. Ezek azoknak a cicáknak valók, akik már unják a hagyományos ízesítésű eledeleket. 50 grammos, tehát kisebb kiszerelésben kapható a Carnilove jutalomfalat, ezért nem muszáj belőle egyszerre sokat venni.

A zacskó pedig simítózárral rendelkezik, ezért a kibontást követően is megőrzi az aromáját és a különleges illatát. Állítólag nincs benne sem gabona, sem mesterséges színezék. Ahogy látom a brit-cseh gyártó honlapján, olyan 40-55% hús, illetve kb. 34% nyersfehérje van a Carnilove jutalomfalatban, tehát nem spórolták ki belőle az alapanyagot. További előnyt jelent, hogy a táp darabkái mással össze nem téveszthető, speciális alakzattal (pl. csontocska, halacska) rendelkeznek.
Hátrányai – Carnilove jutalomfalat

A Carnilove jutalomfalat nem feltétlenül fog nagy népszerűségnek örvendeni azoknál a cicáknál, akik amúgy is válogatósak, őket ugyanis könnyen elijeszthetik a szokatlan ízek és illatok. Mivel a falatkák az átlagosnál nagyobbak, ezért egyes cicáknak nehézséget jelenthet a szájba vételük és a megrágásuk.

A Carnilove jutalomfalat nem olyan olcsó – én legutóbb, 2020 tavaszán 650 forintért vásároltam meg egy 50 grammos kis zacskót. (De láttam már ennél lényegesen olcsóbban és drágábban is ezt a tápot.) A termék beszerzése sem olyan egyszerű, hiszen inkább csak a nagyobb állatkereskedésekben és az interneten lehet megvásárolni. Úgy látom, hogy a kutyatartók körében népszerűbb ez a fajta táp, ráadásul az ebeknek való kínálat szélesebb is.
Carnilove jutalomfalat – Összegzésképp…

A Carnilove jutalomfalat a szokatlan ízesítésével tűnik ki a többi termék közül. Bár az ára nem alacsony, de ezt ellensúlyozza az a tény, hogy a gyártó az állatok egészségét is figyelembe vette az eledel elkészítésekor.

A táp szemcséi nagyobbak az átlagosnál, tehát a kisebb cicák esetében nem optimális választás ez a termék. Viszont a felnőtt, jobb étvágyú cicák biztosan szívesen elfogyasztják a különleges Carnilove jutalomfalatot.
Carnilove jutalomfalat, illetve étel – (Forrás: youtube.com – CAT life)