Carnilove macskatáp vélemények

Carnilove-macskatáp-vélemények

A Carnilove macskatáp vélemények segítenek eldönteni, hogy megéri-e megvenned ezt a fajta eledelt. Olvasd el az értékelést!Carnilove macskatáp vélemények – Pozitívumok

A Carnilove nevű márkának az a célja, hogy a húsevő állatoknak (pl. a macskáknak) magas hústartalmú eledeleket gyártson. A cikk írása közben például magam elé vettem egy Carnilove alutasakos eledelt, aminek az összetevőinek a felsorolásánál valóban az szerepelt, hogy 85% húsfilé van a termékben. (Bár valamiért csak 8% fehérje található benne.)

Én úgy tapasztaltam, hogy a mindenevő és az „átlagos” ízléssel megáldott cicáink szeretik a Carnilove-ot. (Sajnos a válogatós macskáink nem eszik meg.) Úgy tapasztaltam, hogy a nedves eledel nagyobb népszerűségnek örvendett, mint a száraztáp és a jutalomfalatka.

A Carnilove kínálatában igazán érdekes ízesítések is előfordulnak, hiszen vásárolhatsz például vaddisznós-kamillás, fürjes-pitypangos, kacsás-macskamentás, pisztrángos-echinaceás és sok másfajta terméket is.
De akkor is meg fogod találni a számításodat, ha valami ennél klasszikusabbat szeretnél – például csirkés-kacsás vagy lazacos ízesítésű eledelt. Gabona nincs a Carnilove által kínált tápokban.

Úgy látom, hogy a márka termékei között akadnak kiscicáknak, felnőtteknek és nagytestű állatoknak való ételek. A szőrcsomók oldására való eledelek is vannak a kínálatban.

Carnilove macskatáp vélemények – Negatívumok

Sajnos a Carnilove termékeit csak állateledel-boltokban lehet kapni, én még a hipermarketekben sem igazán láttam őket. Az állateledel-boltokban és a webshopokban hol van, hol nincs Carnilove, illetve az is előfordul, hogy csak bizonyos ízesítés és kiszerelés elérhető belőle. Vagy szerencséje van az embernek, vagy nincs. Nem olyan gyakori ez a márka.

Negatívumként még azt tudnám megemlíteni, hogy a Carnilove bizony nem olcsó macskaeledel. Egy 85 grammos alutasakos eledel 450-500 forintba került 2022 januárjában. Egy 100 grammos konzerv 650-700 forintért volt kapható. A 400 grammos kiszerelésű szárazeledelt 1800-1900 forintért láttam, a 2 kilogrammos pedig 4500-5100 forintba került.
Létezik még 6 kilogrammos kiszerelés is, amiért 2022 elején körülbelül 13 ezer forintért kellett fizetni a boltokban. Én kimérős formában 2400 Ft / kilogramm áron vettem a száraztápot.

Ami még negatívum, az az, hogy Carnilove alutasakos eledeleinek elég érdekes szaguk van – bár lehet, hogy ez az átlagostól eltérő összetételükre vezethető vissza.

Sajnos a Brit által gyártott Carnilove-ról nem olyan sok információ érhető el magyar nyelven a honlapon. Ahogy láttam, ez inkább egy kutyák számára létrehozott márka, és kevesebbet foglalkoznak a cicákkal (bár azért persze így sem panaszkodhatunk…). 🙂

Összefoglalva…

A Carnilove macskatáp vélemények szerint érdemes lehet kipróbálni ezt a magas hústartalmú, különleges ízesítésű cicaeledelt. Ha nem jelent számodra problémát, hogy a termékek csak kevés helyen elérhetők, illetve hogy sokba kerülnek, akkor tegyél vele próbát! Nekem az a tapasztalatom, hogy a mindenevő és az „átlagos” ízléssel megáldott cicák szeretik a Carnilove által gyártott termékeket.

 


Carnilove macskatáp vélemények – Ez a cica szerette a konzerves eledelt. (Forrás: youtube.com – Tiger the Cat)