Cosma Soup – ha a macskád csak az aszpik levét eszi meg…

Cosma Soup

Nemrégiben kaptam ajándékba egy olyan cicaeledelt, amelyet még sohasem adtam a macskáimnak. A neve Cosma Soup – ez egy olyan pástétom, amelynek az a különlegessége, hogy legfőképpen „aszpikos léből” áll.Miért volt szükség a Cosma Soup kipróbálására..?

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én macskáim a hagyományos konzervekből és az alutasakos eledelekből sokszor csak az aszpikot eszik meg, a húsgolyókat meg otthagyják. 🙁 Mondanom sem kell, hogy a nap végén elég idegesítő kidobálni a meg nem evett, drága, finom eledeleket…

Már nagyon sokféle márkát kipróbáltam, de sajnos egyik esetében sem szívesen ették meg a cicák húsgolyókat. (De az aszpikot természetesen teljesen lenyalogatták róluk. 😀 )

Úgyhogy ezért örültem az ajándékba kapott Cosma Soup nevet viselő eledelnek, ami egyfajta cicáknak való leves (vagy híg pástétom)…

cosma soup

A Cosma Soup csomagolása és kibontása

Nos, az alutasakot nem volt könnyű kinyitni, megküzdöttem vele, de végül sikerült ollóval felbontanom. A pástétom leve kifolyt egy kicsit a küzdelem közben, úgyhogy a legközelebb elővigyázatosabbnak kell lennem.

Először a csirkés változatot bontottam ki. Ennek a 2/3-a tényleg aszpikos léből állt, a maradék 1/3-át pedig csirkehús-darabkák alkották. (Állítólag a halasban több a lé, és kevesebb a hús.)A Cosma Soup fogadtatása

Mind a két macskámnak tetszett a Cosma Soup csirkés változata. Bár először stílszerűen csak lenyalogatták az apró húscafatokról az aszpikot, de aztán végül az egész adagot megették. 😀 Így hál’ Istennek nem kellett kidobnom egy csomó húsgolyót…

Sajnos csak az egyik macska szerette a halas változatot, de végül az is majdnem teljesen elfogyott.

Viszont ahogy néztem, a Cosma Soup Pure Love inkább egy olyan eledel, amit kiegészítő jelleggel kell a macskának adni. Kis adag van a csomagban, ezért valószínűleg eggyel nem lakik jól a cica.

Cosma Soup

Milyen ízesítésekben kapható a Cosma Soup?

A vásárlás többféle ízesítésben lehetséges: van csirkés, lazacos, tonhalas és vegyes változat is. Mindegyikben található valamilyen zöldség is (tök, cukkini, édesburgonya vagy répa). Például, a csirkemelles változatban a csomagolás szerint csirkehús, haldarabka, tök, tápióka, illetve spenót is volt.

Mennyibe kerül és hol vásárolható meg?

Sajnos a termék nem olcsó, hiszen kb. 220 forintba kerül belőle egy tasak. (Bár ha elgondolkodok azon, hogy mennyi pénzt dobok ki havonta az ablakon amiatt, hogy a macskák csak a levét eszik meg az aszpiknak, akkor az egy kicsit árnyalja a képet…)

Online inkább a külföldi weboldalakról rendelheted meg. Magyarországon elsősorban a nagyobb, prémium eledeleket (is) kínáló állateledel-kereskedésekben vásárolható meg.

Egyesével, illetve egy 12 darabos egységcsomagban is meg lehet venni.Szerintem ez a márka jó választás, ha szeretnél valamit jutalomfalatként vagy kiegészítésképpen adni a macskádnak, és a költségvetésedbe is belefér a drágább árfekvésű Cosma Soup megvásárlása.

Remélem, hogy a Te cicádnak is tetszeni fog ez az eledel! 🙂

 

Cosma Soup

 

Cosma Soup
Így néz ki az eledel a kibontás után