DM macskaeledel vélemény

dm-macskaeledel-vélemény

A DM macskaeledel vélemény arra szolgál, hogy eldönthesd, hogy megéri-e a cicádnak ilyen terméket venned… 🙂A DM-ben gyakorlatilag már mindent lehet venni, ami egy cica ellátásához kell: van szárazeledel, nedves táp, alutasakos, jutalomfalat, alutálcás étel, tisztító spray és alom is. De ebben a cikkben kizárólag csak az eledelekre fogok fókuszálni.

DM macskaeledel vélemény – Előnyök

Én azért szeretem ezt a márkát, mert nagyon sokféle fajtában és ízesítésben kaphatók az eledelei. Vannak a polcon igazi különlegességek is, amelyekről már korábban is írtam. A hagyományos (pl. csirkés, borjús) ízesítés mellett lehet venni gomba-vagy paprikaszószos aszpikost is. Az előbb meg rózsaszirmos ételt találtam, úgyhogy mindig van mivel kényeztetni a cicákat. Nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb macska szereti ennek a márkának a termékeit.
A DM macskaeledel vélemény alapján a kínálatban gabona-, cukor-, aroma-, parfüm- és tartósítószermentes táp is található, ami jó hírt jelent a cicák egészsége szempontjából. Ami még jó, az az, hogy a macskaeledel elérhető áron kapható, bár kicsit drágább a leggyakoribb márkák termékeinél. (2020 májusában 170 forint volt egy 100 grammos alutasakos, illetve 130 egy alutálcás táp.)

DM macskaeledel vélemény – Hátrányok

Az árnál maradva annyi hátrány mindenesetre van, hogy mondjuk egy Friskies alutasakost olcsóbban meg lehet venni, mint a Dein Bestes macskaeledelt. Bár az is igaz, hogy az utóbbinál 100 grammot kapsz a pénzedért, az előbbinél meg csak 85 grammot.

A DM macskaeledel vélemény alapján a beszerzés sajnos nem egyszerű, hiszen a saját márkás terméket értelemszerűen csak a dm polcain (és honlapján) lehet kapni. Így külön el kell menned a drogériába, ha meg szeretnéd vásárolni ezt az eledelt.

dm-macskaeledel-vélemény-

Összefoglalás – DM macskaeledel vélemény

A DM macskaeledel véleményem szerint jó választás a finom ízének, a változatosságának és az egészséges kiszerelésének köszönhetően. Előbb-utóbb biztosan találsz olyan tápot, ami tetszik a cicádnak.

Ha nem jelent problémát számodra, hogy az átlagosnál egy kicsit többet kell fizetned a termékért, illetve hogy be kell szaladnod érte a drogériába, akkor ez az étel tökéletes választás lehet.

DM macskaeledel vélemény – (Forrás: youtube.com – T.S.)