Félix macskaeledel vélemény

félix-macskaeledel-vélemény

A Félix macskaeledel vélemény segíthet annak az eldöntésében, hogy érdemes-e megvenned a cicádnak ezt a terméket. Olvass tovább!Félix macskaeledel vélemény – Pozitívumok

Ez az a cicaeledel, amelyet nálunk szinte bármelyik macska megeszik, még a válogatósabbak is. Úgyhogy a tapasztalataink alapján a Félix macskaeledel a legtöbb cicának ízlik. Nagyon sokféle ízesítésben kapható, és mostanában megjelent néhány újdonság is. A kollekcióban vannak hagyományosabb és különlegesebb ízek is. Egyes, négyes, illetve tizenkettes kiszerelésben is meg lehet venni az aszpikos eledeleket. (De néha találni ennél nagyobb dobozokat is a boltban.)

Külön junioroknak való termékek is kaphatók, illetve van még a kínálatban jutalomfalatka és macskaleves. Az alutasakos tápok szószosak és aszpikosak is lehetnek. A Félix macskaeledelt általában a közepes vagy a nagyobb boltokban is meg lehet vásárolni, nem kell érte külön elmenni egy állatszaküzletbe. (Vagy az internetről is meg lehet rendelni.) Állítólag kapható olyan verzióban (pl. Tasty Shreds) is, amelyben nincsen tartósítószer, színezék és ízesítőanyag.
Félix macskaeledel vélemény – Negatívumok

Mi azt vettük észre, hogy kicsit „addiktív” ez az étel, és ha elkezdjük vele etetni a cicákat, akkor hajlamosak nagyon rákapni és kevésbé szívesen fogadnak el másfajta ételeket. A Félix macskaeledel alutasakosai sajnos „összementek” az utóbbi időben, hiszen 100 gramm helyet már csak 85 gramm van a legtöbb csomagban. Könnyű összekeverni a sok hasonló terméket, úgyhogy velem már néhányszor előfordult, hogy véletlenül rosszat vettem a cicáknak.

Mivel gyakran változik a termékkínálat, ezért akár az is megeshet, hogy egy, a macska által nagyon kedvelt íz megszűnik vagy átalakul. A Félix macskaeledel nem olyan olcsó, 2021 augusztusában kb. 200-260 forintba került belőle egyetlen 85 grammos tasak. A négyes tasak körülbelül 600-700 forintért kapható, tehát nagyobb kiszerelésben olcsóbb. (Bár vannak ennél nagyobb csomagok is.) A Félix macskaeledel száraz verzióban nem kapható, csak egyedül a jutalomfalatka készült száraz kiadásban.
Összegezve… – Félix macskaeledel vélemény

Mi szeretjük a Felix macskaeledelt, és ezzel a cicáink is így vannak. A táp szerencsére egyszerűen beszerezhető és sokrétű. A kevésbé válogatós cicák szívesen kipróbálják az újdonságokat is.

Ugyanakkor amit negatívumként lehet megemlíteni, az az, hogy a Félix macskaeledel ára viszonylag magas a többi „átlagos” macskaeledeléhez képest, illetve hogy sajnos száraztáp nincsen a kínálatban a jutalomfalatkákon kívül. A mi cicáink hajlamosak az átlagosnál jobban rákapni a Félix macskaeledelre, tehát utána időnként nem szívesen fogadnak el másféle eledelt. Gazdiként azt mondom, hogy érdemesebb a tápnak azokat a változatait (pl. a Tasty Shredset) előnyben részesíteni, amikben nincsen tartósítószer, színezék és ízesítőanyag.

 


Félix macskaeledel vélemény – (Forrás: youtube.com – MyCAT ASMR)