Gourmet macskaeledel vélemény

gourmet-macskaeledel-vélemény

A Gourmet macskaeledel vélemény segítségével kiderítheted, hogy érdemes-e ilyen tápot venned. Olvass tovább!Gourmet macskaeledel vélemény – Előnyök

A Gourmet minőségi, ínyenc cicatápokat gyárt. A kínálatban pástétom, aszpikos eledel és macskaleves van. Az a tapasztalatunk, hogy a konzerves pástétomot a macskák nagyon szeretik, viszont az aszpikost szinte egyáltalán nem szokták kérni. Az persze plusz pontot jelent, hogy a legválogatósabb cicánk elsősorban Gourmet eledelt eszik, tehát a termék képes megfelelni a legkényesebb macskák igényeinek is.

Sokféle ízesítésben kapható, és ezek között hagyományos dolgok és igazi különlegességek (pl. garnélás tápok) is akadnak. A Gourmet már megvehető a közepes méretű élelmiszerüzletekben is, illetve az internetről is könnyen beszerezhető. Nagyon sokféle kiszerelés közül lehet választani, hiszen lehet kapni egyesével, négyesével, hatosával és így tovább. A kínálatban van olyan eledel, amelyben nincsenek tartósítószerek, színezékek és aromák (pl. a Fancy Feast termékcsalád, bár én ezt még nem láttam Magyarországon).
Gourmet macskaeledel vélemény – Hátrányok

A Gourmet macskatáp nem olyan olcsó. Egy hagyományos ízesítésű konzerv 210 és 250 forint között kapható, egy négyes konzervcsomag pedig kb. 900 forintba kerül egy közepes méretű élelmiszerüzletben 2021 augusztusában. Egy darab alutasakos Gourmet macskaeledelért 220-250 forintot kell fizetni. (De a különleges ízesítésű termékek drágábbak lehetnek.) A macskalevest a legutóbb 340 forintért láttam az egyik üzletben. Itt is érdemes lehet a nagyobb kiszerelést választani a spórolás érdekében.

Sajnos rossz pontot jelent, hogy nálunk az alutasakos Gourmet macskatápot nem eszi meg egyetlen cica sem. A macskalevest még nem próbáltuk, bár ezt nem is lehet túl sok helyen kapni. A Gourmet termékcsaládban jelenleg nincsen szárazeledel, se jutalomfalatka (bár ha nagyon akarjuk, akkor a macskalevest annak vehetjük).

Az a tapasztalatunk, hogy egy konzervben körülbelül másfél-két adagnyi eledel van, ami azért bajos, mert fél-egy adagot mindig el kell tenni a hűtőbe – viszont így a cica már nem biztos, hogy megeszi, hiszen teljesen friss táp kellene neki. Mivel a Gourmet macskaeledel nagyon sokféle változatban kapható, ezért egy idő után már össze lehet keverni őket egymással. Az sem biztos, hogy a sok különféle konzerv és aszpikos közül éppen pont olyan kapható az üzletben, ami a cicának is ízlik.
Összefoglalás – Gourmet macskaeledel vélemény

A Gourmet egy finom, ínyenceknek való cicatáp, aminek rengeteg típusa létezik. Én csak a konzerves változatát ajánlom a gazdiknak, mert azt szeretik a macskáink, míg az aszpikos változatát szinte sosem eszik meg. A macskalevesről nem tudok nyilatkozni. A válogatós macskák esetén ki lehet próbálni a Gourmet cicaeledelt, mert lehet, hogy elnyeri a tetszésüket.

Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ez a márka sajnos nem annyira olcsó, és nem mindig egyszerű mindegyik változatát beszerezni (ami akkor lehet gond, ha a cica rászokik az egyikre…). De mindent összefoglalva szerint a Gourmet jó választás, és egyszer nyugodtan próbát lehet vele tenni – szerencsére úgyis lehet kapni egykonzerves kiszerelésben is. 🙂

 

Gourmet macskaeledel vélemény – Forrás: youtube.com – PachinoCamNews)