Különleges ízesítésű macskaeledelek – Fürjes, sütőtökös, narancsos…

különleges-ízesítésű-macskaeledel

Unja már a cicád a hagyományos ízesítésű tápokat? Akkor próbáld ki ezeket a különlegességeket! A listán elég érdekes ízesítésű eledelek is szerepelnek…N&D márka

Ennek a cégnek igazi különlegességek is vannak a kínálatában, vásárolhatsz ugyanis fürjes-sütőtökös, halas-narancsos, vaddisznós-almás, illetve bárányos-áfonyás szárazeledelt is. (A legutóbb említett típusról már korábban is írtam.)

A 300 grammos kiszerelés ára most (2020 áprilisában) 1700 és 2200 forint között mozog, tehát nem olcsók ezek az eledelek – viszont a minőségüknek és a különlegességüknek köszönhetően érdemes lehet őket kipróbáltatnod a cicáddal.

Select Gold márka

Ennek a cégnek a termékei között lovas(!), vaddisznós és kengurus aszpikos eledelt is találtam. A Fressnapf weboldalán most éppen 450 forintba kerül egy 85 grammos alutasakos eledel. Bár úgy látom, hogy éppen hiány van belőle, úgyhogy lehet, hogy érdemesebb inkább a külföldi webáruházakban nézelődnöd, ha venni szeretnél belőle.
Dein Bestes

A dm saját márkás cicaeledelei között is akadnak igazi különlegességek. Van a kínálatban paprika-, illetve gombaszószos aszpik (170 forint), illetve szőrcsomók elleni malátakrém sajttal 900 forintért. Alutálcás kiszerelésben borsós és répás ízesítés kapható. Ezeknek az ára 130 és 190 forint között mozog.

Bozita

A svéd eredetű Bozita kínálatában is találhatsz nem hétköznapi ízesítésű cicaeledelt. Vehetsz például szarvasos, garnélarákos vagy folyami rákos aszpikos tápot. A tetrapakos változat 6-os vagy 12-es kiszerelésben kapható kb. 2500, illetve 4100 forintért.

Royal Canin

különleges-ízesítésű-macskaeledel-

Különleges macskaeledel a Royal Caninnál is van. Például vehetsz paradicsomos, illetve almás ízesítésű szárazeledelt is. Igaz, hogy ezeknek az összetevőknek az aránya nem magas (0,5-1%), de azt vettem észre, hogy a paradicsomos tápot kifejezetten szeretik a cicák. A termékek ára 1000 és 1400 forint között mozog 300 grammos kiszerelésben.

Carnilove

A Carnilove nevű gyártó száraz- és nedves eledelei között találhatsz például fácános, vaddisznós, pontyos és pisztrángos ízesítést is. A jutalomfalatokra sem panaszkodhatsz, mivel kapható málnás, kakukkfüves, petrezselymes és mentás eledel is. Az 50 grammos kiszerelések ára kb. 500-1100 forint között mozog a vásárlás helyétől függően.

Különleges ízesítésű macskaeledelek

Persze a felsorolás ezzel még nem ért véget, hiszen hatalmas a különleges macskatápok tárháza… Most csak azokat soroltam fel, amik szerintem a legexkluzívabbak voltak. Ha a jövőben találkozok valamilyen érdekességgel, akkor ki fogom vele egészíteni a cikket. 🙂

Jó étvágyat kívánok a cicádnak!