Macska Béres csepp vélemények

macska-béres-csepp-vélemények

A macska Béres csepp vélemények elolvasása után tudni fogod, hogy érdemes-e a rendelés mellett döntened. Nézd meg a cikket! 🙂Előnyök – Macska Béres csepp vélemények

A macska Béres csepp vélemények szerint több előnnyel is jár a termék használata. 30 milliliteres kiszerelésben lehet megvenni, ami egészen sokáig elég. Az ára körülbelül 3500-4000 forint (2020 tavaszán). Ugyanolyan csomagolása van, mint az embereknek készült változatnak, tehát vigyázz, nehogy összetéveszd a két terméket! 🙂

A macska Béres csepp adagolása nem nehéz, hiszen csak bele kell öntened belőle néhány cseppet az állat eledelébe (vagy esetleg italába). Testtömeg-kilogrammonként 1 cseppre van szükség. A macska Béres csepp vélemények alapján így a cica elegendő ásványi anyaghoz és nyomelemhez juthat. Ha az állat éppen beteg(nek tűnik), akkor kiegészítő jelleggel különösen ajánlott az alkalmazása. A rendszeres fogyasztása hatására szebb lehet a cica szőre, erősebbé válhat az immunrendszere, illetve kiegyensúlyozottabb lehet az emésztése.
Hátrányok – Macska Béres csepp vélemények

Fontos kiemelni, hogy a termék nem gyógyszer, hanem „csupán” gyógyhatású készítmény. Ez azt jelenti, hogy önmagában a fogyasztásától nem fognak meggyógyulni a beteg állatok, az állatorvosi segítség nélkülözhetetlen! A macska Béres csepp vélemények szerint a termék beszerzése nem olyan egyszerű – bár az interneten, illetve az állatpatikákban általában meg lehet vásárolni. Az ára nem alacsony, bár egy üvegcse tartalma sokáig elég lehet.

Én azt tapasztaltam, hogy az állatok sajnos érzik a cseppek szagát az ételükön és az italukon is. Nálunk olyan is előfordult már, hogy emiatt egyáltalán nem ették meg az eledelüket. 🙁 Esetleg ha sunyiban ráraktunk néhány cseppet a kajájukra, akkor pedig körbeették azt a részt, ahol a cseppek voltak. 😀 Úgyhogy válogatós cicák esetében nem biztos, hogy megfelelő választás a termék.

macska-béres-csepp-vélemények-

Macska Béres csepp vélemények

Szerintem alapból remek találmány ez a készítmény – bár sajnos az állatok ezt nem mindig így gondolják. A macska Béres csepp adagolása is egyszerű, úgyhogy szerintem érdemes vele próbát tenned. A rendszeres fogyasztása különösen ajánlott abban az esetben, ha a cicád valamilyen krónikus betegségben szenved. Remélhetőleg így nem lesz vele nagyobb gondod, és a kedvenced a cseppekkel együtt is megeszi az ételét!