Mikor nyugszik le a macska?

mikor-nyugszik-le-a-macska

Ha van egy izgő-mozgó kiscicád, akkor bizonyára szeretnéd tudni, hogy végre mikor nyugszik le a macska. Olvass tovább!A tapasztalataim szerint a cicák kb. 6 hónapos koruktól kezdenek láthatóan komolyabbá válni. De természetesen ez egy fokozatos folyamat, tehát azért nem úgy kell elképzelned a dolgot, hogy a macska fél évesen egyszercsak gyökeresen megváltozik.

Ugyanakkor persze érthető, hogy érdekel, hogy mikor nyugszik le a macska, hiszen a kiscicák nevelése valóban nehéz lehet.
Ilyenkor sajnos csak a türelem, a rengeteg játék, a sok foglalkozás, a rendszeresen mozgás, az egészséges étkezés és esetleg egy (lehetőleg hasonló korú) cicatárs jelenléte segít. Meg persze annak a tudata, hogy ez a korszak sem tart örökké…

A hat hónapos kor elérése után a cica szépen lassan egyre komolyabbá, inaktívabbá és nyugodtabbá válik az eltelő évek során. De addig is rengeteg türelmet kívánok Neked a kismacskád neveléséhez! <3

 


Mikor nyugszik le a macska? – Körülbelül 6 hónapos koruktól kezdve válnak egyre komolyabbá a cicák. A videón látható cicus is kb. fél éves vagy annál egy kicsit idősebb. (Forrás: youtube.com – Georgina Guy)