N&D macskatáp vélemények – bárány áfonya

N&D macskatáp vélemények – N&D bárány áfonya

A N&D macskatáp vélemények megtekintése után tudni fogod, hogy mire számíts, ha megvásárolod ezt a terméket. Olvass tovább! –>
N&D bárány áfonya ízesítés – Az előnyök

A N&D macskatáp vélemények alapján a bárány-áfonya az egyik legkülönlegesebb ízesítés. Az biztos, hogy se az eledel színe, se az állaga nem átlagos. Sokkal sötétebb, mint a hagyományos tápok, illetve a szaga is erősebb. Kicsit tapadósabb és nedvesebb hatást kelt, mint a többi eledel.

Ez azt jelenti, hogy a táp elsősorban azoknak a cicáknak való, akik már “unják a banánt”, és nem szívesen eszik hosszabb ideig ugyanazt az eledelt, illetve emellett nyitottak a különlegességekre is. Válogatós macskáknak nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlanám, hiszen az én kandúrom is csak csipegetett belőle. A kevésbé válogatós cicák elfogyasztották az eledelt.

N&D macskatáp vélemények – N&D bárány áfonya

A N&D bárány áfonya ízesítés korong alakú, közepes méretű szemecskékből áll, tehát a felnőtt macskák könnyen meg tudják enni. (Ez azért fontos, mert létezik olyan táp is, aminek a szemcséit még egy felnőtt cica is alig tudja a szájába venni…)

A N&D macskatáp vélemények szerint rengeteg állati eredetű fehérje található az eledelben, maga a bárány 54%-os arányban van jelen, ami magas értéknek számít. Úgy látom, hogy többek között egy kis hal és tojás is van benne. Viszont nem tettek bele gabonát. Ez az eledel amúgy hipoallergénnek minősül.
Az áfonya mellett raktak a tápba egy kis aloe verát és zöld teát is. Természetesen a vitaminok és az ásványi anyagok sem maradhattak ki, úgyhogy egyértelműen egy prémium tápról beszélhetünk!

A N&D bárány áfonya ízű táp nagyon sokféle kiszerelésben rendelhető meg, ám a szokatlan íz, állag és szag miatt szerintem először inkább a lehető legkisebb mennyiséget vásárold meg, hogy tesztelhesd, hogy a cicád egyáltalán megeszi-e az eledelt. Jó, ha van a közeledben olyan bolt, ahol kimérős alapon kapható a termék. Ha nem, akkor először válaszd a 300 grammos kiszerelést, később pedig már vehetsz 1,5 / 2×1,5 / 5 vagy 10 kilogrammos adagot.

N&D macskatáp vélemények – N&D bárány áfonya

N&D bárány áfonya ízesítés – A hátrányok

A N&D macskatáp vélemények alapján nyilvánvalóvá válik, hogy ez az eledel sajnos nem olcsó. Én 2450 forintért vettem kilóját (2019 végén), de az interneten nagyon változó árakkal (2700-5000 forint/kg) lehet találkozni a kiszereléstől függően. Érdemes figyelni az akciókat…

Sajnos ez a típusú eledel nem nagyon kapható az átlagos boltokban, külön el kell menni érte egy nagyobb állatkereskedésbe, vagy pedig az internetről kell megrendelni.
Mint már említettem, a N&D bárány áfonya ízesítés egyáltalán nem átlagos, tehát megosztja a macskákat. Vannak, akiknek nagyon tetszik, mások pedig ki nem állhatják – még akkor sem, ha a N&D macskatáp vélemények szerint a minőségre nem lehet panasz.

Egyébként léteznek másfajta ízesítések is (pl. csirkés-gránátalmás, vaddisznós-almás), majd később lehet, hogy ezekről is írok egy cikket. Ezeket is kipróbálhatod, ha a cicádnak a bárányos-áfonyás termék nem tetszett.
N&D macskatáp vélemények – Összefoglalás

Szerintem érdemes a vásárlás mellett döntened, ha a cicád nem túl válogatós! Lehet, hogy nagyon tetszeni fog neki az N&D macskatáp különlegessége. Viszont először mindenképpen egy kisebb adagot vegyél, nehogy aztán a nyakadon maradjon az eledel, ha mégsem szereti a cica.

Bár a N&D bárány áfonya ízesítés beszerzése nem egyszerű, de ha igazán jó minőségű, hipoallergén táppal szeretnéd etetni a kedvencedet, akkor keresd meg a legközelebbi állatboltot vagy rendeld meg a terméket az internetről!

N&D macskatáp vélemények – N&D bárány áfonya 4

 


N&D macskatáp – NEM szponzorált videó. (Forrás: youtube.com – The Pet Beastro)