Purina One macskaeledel vélemény

Purina-One-macskaeledel-vélemény

A Purina One macskaeledel vélemény segítséget nyújt Neked annak az eldöntésében, hogy tanácsos-e ilyen terméket vásárolnod a cicádnak.
Mi már számtalanszor vettünk szárazeledelt, ezért szeretném Veled megosztani a tapasztalataimat. A Purina One macskaeledel vélemény persze csupán a mi tapasztalataink alapján íródott.

Pozitívumok – Purina One macskatáp vélemények

A Purina One macskaeledel viszonylag könnyen beszerezhető, én már nem csupán a szaküzletekben szoktam látni, hanem a nagyobb élelmiszerboltok polcain is. (Bár az utóbbi helyen többe kerül.) Nagyon sokféle ízesítés közül tudsz választani (pl. marha, pulyka, csirke stb.). A cicák általában szeretni szokták egy darabig az összes típust, de aztán inkább változatosságra vágynak.
A Purina One macskaeledel vélemény miatt érdemes inkább a kisebb kiszerelést (200 grammosat) választanod. Ennek az ára 500 és 800 forint között mozog. Persze ha gondolod, ennél nagyobb csomagot is vehetsz, hiszen például 800 és 1400 grammos kiszerelés is létezik. A zacskón simítózár található, ezért az eledelek nem vesztik el teljesen az aromájukat. A 37% körüli fehérjetartalom sem rossz, sőt.

Kiscicáknak való változatot is lehet belőle kapni. A csomagoláson feltüntetett információk szerint a Purina figyelembe vette a macskák egészségének megőrzését is a termék megalkotásakor (pl. húgyutak védelme, ásványi anyagok hozzáadása). A szárazeledeles falatkák pont megfelelő méretűek. A termékek akkor is segítséget nyújthatnak, ha valamilyen problémával küszködik a macskád (pl. húgyúti érzékenység, szőrcsomók, magas életkor stb.).

purina-one-macskaeledel-vélemények

Negatívumok – Purina One macskatáp vélemények

Számunkra az jelenti a legnagyobb negatívumot, hogy a cicák 5-6 etetést követően szinte mindig ráunnak az éppen aktuális ízesítésre, ezért másfajta tápot kell nekik adnunk. A Purina One macskaeledel vélemény alapján tehát érdemes egyszerre inkább több, különféle ízesítésű tápot vásárolnod, lehetőleg kisebb mennyiségben.

Sokféle típusból tudsz választani, de a kínálatban nem igazán szerepelnek különlegességek. Csak a szokásos ízesítések (pl. halas) állnak a rendelkezésedre. Negatívumként említeném még a kissé nehéz beszerzést. Nagyon meg kell nézni, hogy hol vásárolsz, mert tényleg jelentős különbségek lehetnek az árak között.
Purina One macskeledel vélemény – Összegzés

Szerintem megéri ilyen eledelt venned, mert az értékelés alapján túlsúlyban vannak a pozitívumok. Egy jó minőségű, elfogadható áron kapható, sokféle változatban beszerezhető termékről beszélhetünk. Egyedül az szól ellene, hogy a kezdeti lelkesedés után a cicák viszonylag hamar ráunnak, és a vásárlására nem biztos, hogy sort tudsz keríteni a sarki ABC-ben.


Purina One macskatáp vélemények – Megették a cicák! – (Forrás: youtube.com – 1 Minute Life)