Rossmann macskaeledel (Winston) vélemény

rossmann-winston-macskaeledel-vélemény

A Rossmann macskaeledel vélemény segítségével megtudhatod, hogy érdemes-e megvásárolnod ezt a terméket. Olvass tovább!
A Rossmann drogériában is lehet macskatápot venni, csakúgy, mint a dm-ben. Lássuk, hogy mik a pozitívumok és a negatívumok…

Előnyök – Rossmann macskaeledel (Winston) vélemény

A macskatáp alutasakos, konzerves, száraz és alutálcás formában is megvásárolható. A hagyományos ízek mellett előfordulnak különlegességek is (pl. aloe verás / tejszínes / Provence-szószos / joghurtos ízesítés). Az alutasakokban 100 grammnyi eledel van, tehát a mennyiséget sok más gyártóhoz hasonlóan nem csökkentették le 85 grammra. A Rossmann macskaeledelben kicsik a falatkák, ezért a macskáknak nem okoz nehézséget a szájba vételük.

Egyes ételekben állítólag nincsen tartósítószer, cukor és/vagy színezőanyag. A Rossmann által gyártott Winston macskaeledel kedvező áron vehető meg. A cikk írásának pillanatában (2021 januárjában) egy 100 grammos alutasakos vagy alutálcás eledel 130 Ft-ba, egy 400 grammos konzerv 230 Ft-ba, egy 750 grammos szárazeledel pedig 700 Ft-ba került. Lehetőség nyílik nagyobb kiszerelésű gyűjtőcsomagok megvásárlására is, amivel ideális esetben anyagilag jobban lehet járni.
Hátrányok – Rossmann macskaeledel (Winston) vélemény

Ennek a terméknek talán az a legnagyobb hátránya, hogy kizárólag a Rossmannban (illetve a drogéria honlapján) szerezhető be, hiszen sajátmárkás áruról beszélünk. A tapasztalataim szerint a cicák általában szeretik ezt az eledelt, de egy idő után rá szoktak unni és kevesebbet esznek belőle.

A válogatós macskák a legtöbbször nem eszik meg a különlegesebb ízesítésű tápokat. A leakciózott termékeket általában gyorsan elkapkodják a vevők a Rossmannban, de azért persze nem kell attól tartani, hogy egyáltalán nem lesz a polcokon Winston macskaeledel.

Sajnos a netes kínálatban nem láttam semmilyen jutalomfalatkát vagy egyéb kiegészítő jellegű tápot, ami azért hiányzik a készletből.
Összegzés

Szerintem megéri Rossmann (Winston) macskaeledelt venni a cicáknak, mert alkalomadtán szívesen esznek belőle. Nálunk rendszeres jelleggel sajnos nem fogyasztják el ezt a tápot, de persze lehet, hogy Neked több szerencséd lesz ezzel kapcsolatban. Jó, hogy van a kínálatban olyan termék, amelyikben nincs cukor, tartósítószer vagy színezőanyag.

Az ár és az érték arányában is jó vétel a Rossmann (Winston) macskaeledel, amelyből hagyományos és különleges ízesítésűt is lehet venni. Sajnos a beszerzés csak a Rossmann üzletében vagy honlapján lehetséges, illetve jutalomfalatkák és egyéb rágcsák nem szerepelnek a kínálatban, de összességében véve szerintem megéri kipróbálni ezt a márkát.