Sheba macskaeledel vélemény

sheba-macskaeledel-vélemény

A Sheba macskaeledel vélemény elolvasásának segítségével rájöhetsz arra, hogy érdemes-e megvenned ezt a cicatápot. Olvasd el a bejegyzést!Sheba macskaeledel vélemény – Pozitívumok

Kezdjük azzal, hogy nálunk a cicák általában megeszik ezt a tápot. Mi csak nedves változatban szoktunk Shebát venni, bár most utánajártam a kínálatnak és kiderült, hogy „csak” aszpikos, alutálcás paté, macskaleves, filé és jutalomfalatka formában lehet kapni, tehát a Sheba nem is gyárt szárazeledelt.

Ízesítés szempontjából leginkább a csirke, a halak és a tenger gyümölcsei dominálnak a kínálatban, de van néhány egyéb opció is. A Sheba állítólag nagyon a szívén viseli a környezetvédelmet, úgyhogy igyekszik a természet figyelembevételével előállítani a prémium minőségű ételeit.

Ami még jó, az az, hogy a Sheba macskaeledel már több közepes boltban is kapható, tehát nem kell érte okvetlenül elmenni az állatszaküzletbe és a netre sem muszáj hagyatkozni.
A Sheba macskaeledel nem olcsó, de azért nem is a legdrágábbak közé tartozik. 2021 szeptemberében egy 85 grammos alutasakos eledel kb. 220 forintba került. Egy adag alutálcás ételért 270-290 forintot kértek. (De ez a termékcsoporttól is függött…)

Itt is igaz az a szabály, hogy érdemes lehet egyszerre egy nagyobb csomagolást venni, mert előfordul, hogy így olcsóbb a macskatáp. Szerencsére többféle csomagajánlat áll a vevők rendelkezésedre.

A Sheba macskaeledelben még az a jó, hogy sokféle termékcsalád közül lehet válogatni. Itt Magyarországon talán nem olyan bő a kínálat, de egyébként nagy a termékválaszték. Zselés illetve szószos ételt is vehetsz a cicádnak.
Sheba macskaeledel vélemény – Negatívumok

A Sheba macskaeledelnek természetesen negatívumai is vannak. Nem lenne rossz, ha szárazeledelként is lehetne kapni, mert ez eléggé hiányzik a kínálatból. Valamint jó lenne, ha bővebb termékválasztékból lehetne válogatni Magyarországon is.

Mint már említettem, a Sheba macskaeledel nem olyan olcsó, úgyhogy nem mindenki számára lehet könnyű a megvásárlása. (Az aszpikos csomagokban ráadásul csak 85 grammnyi étel van, nem pedig 100 grammnyi.)

Nem titok az sem, hogy nem mindegyik cica szereti a Shebát, bár a legtöbbjük azért meg szokta enni. Mint már említettem, nagyon sokféle halas és tengeri gyümölcsös ízesítésű Sheba eledel van, ami azért megosztó lehet a cicák körében is.

Valamint az is jó lenne, ha a Shebát szélesebb körben lehetne kapni a kisebb és a közepes üzletekben is. A tapasztalataim szerint csak a „legalapvetőbb” típusai vásárolhatók meg a boltokban. Ha valakinek másféle eledelre van szüksége, akkor marad az állatszaküzlet vagy a netes rendelés.
Összefoglalva…

A Sheba macskaeledel vélemény alapján szerintem mindenképpen érdemes próbát tenni ezzel a táppal. A cicák általában megeszik és szeretik, de persze lehetnek kivételek. Szerencsére a legtöbb közepes üzletben azért már kapható Sheba, úgyhogy nem is olyan nehéz beszerezni.

Ha kérdéses, hogy a cica szereti-e a halat, akkor érdemes először inkább a csirkés eledelt kipróbálni. Ha pedig a macska imádja a halat, akkor a Sheba nagyon jó választást jelenthet a széles halas választékának köszönhetően.

 

Sheba macskaeledel vélemény – Forrás: youtube.com (STRAWHAT LUFFY SCENES)