Szőroldó paszta macskáknak vélemény

Szőroldó-paszta-macskáknak-vélemény

A szőroldó paszta macskáknak vélemény alapján egyszerűbben eldöntheted, hogy érdemes-e ilyen terméket venned. (Ebben a cikkben egészen pontosan a GimCat pasztájáról fogok írni.)Ha cicád köhög vagy öklendezik a szőrcsomók miatt, akkor itt az ideje annak, hogy kezelésbe vedd! A szőroldó paszta macskáknak vélemény segíthet a probléma megoldásában.

Előnyök

A termék egyszerűen használható, hiszen csak 4-5 centinyit kell belőle elkeverned a cica ételében. A tubus tartalma sokáig elég. Én legutóbb (2020 elején) kb. 2500 forintért vásároltam meg a terméket, tehát az ára nem mondható magasnak. A beszerzése főleg az állatpatikákban, illetve az interneten lehetséges.

A szőroldó paszta macskáknak vélemény alapjában véve pozitív ezzel a termékkel kapcsolatban. A tubusból kinyomott, kis mennyiséget viszonylag könnyen el lehet keverni az ételben. A paszta színe barna, ezért a cicának a látvány alapján sem tűnik fel, hogy valamit beletettél az eledelébe. Nekem az a tapasztalatom, hogy kúraszerű alkalmazás tényleg mérsékli a köhögést.
Hátrányok

A szőroldó paszta beszerzése kissé bonyolultabb lehet, hiszen speciális helyről kell megvásárolnod. Sajnos a válogatós állatok sok esetben elutasítják azt az ételt, amiben megérzik a termék jellegzetes szagát vagy ízét. A szőroldó paszta macskáknak vélemény szerint rendszeres használatra van szükség a csomók feloldásához.

Mivel a krém nagyon ragadós, ezért nehéz letörölgetni és lemosni a keverést végző eszközről – tehát a pasztát nem könnyű elegyengetni az aszpikban. (Tipp: először a pasztát nyomd ki a tányér aljára, majd rakd rá a macskaeledelt! Így a krém nem ragad majd rá annyira a villára.) Sajnos tapasztalataim szerint az állatok nem eszik meg étellel való elkeverés nélkül a terméket.
Szőroldó paszta macskáknak vélemény

Szerintem érdemes kipróbálnod a GimCat által gyártott krémet, mert nekem alapjában véve jók a tapasztalataim vele! A hatás fokozása érdekében tanácsos füvet, illetve szőrcsomó-oldós eledelt is adnod a cicádnak. Remélhetőleg így hamar feloldódnak majd a szervezetében lévő szőrcsomók.

 


Szőroldó paszta macskáknak vélemény – Így öklendezi fel a cica a szőrcsomót :O (Forrás: youtube.com – fakebebe)