Trixie hűtő matrac vélemény

trixie-hűtő-matrac-vélemény

A Trixie hűtő matrac vélemény alapján megtudhatod, hogy érdemes-e megvásárolnod ezt a terméket. Olvass tovább!
Trixie hűtő matrac vélemény – Pozitívumok

A Trixie hűtőmatrac valóban bír egyfajta (nyomás hatására jelentkező) hűtőhatással, ami hosszabb ideig tart, mintha az állat „csak” simán a járólapokon feküdne. A termék használata kényelmes, és a karmok sem feltétlenül akadnak bele a huzatba. A Trixie hűtőmatrac ára nem vészes, ha megfelelő helyről rendeled meg (én a 65×50 centis, nagyobb méretű termék darabját 4200 forintért vettem 2020 közepén).

A nyári melegben tényleg tud egy kis felfrissülést nyújtani az állatnak a Trixie hűtőmatrac, de azért nem szabad csodát várni tőle, mert nem túlzottan hideg. További előnye, hogy nagyon sokféle méretben lehet kapni, de érdemes belőle nagyobbat venni, hogy az állat tudjon rajta helyezkedni, miután már felmelegedett bizonyos pontokon. Igény esetén a gazdi is tudja használni a cica hűtőmatracot. 😉 Viszonylag kis helyen is elfér, mert egyszer vagy kétszer össze lehet hajtani.
Trixie hűtő matrac vélemény – Negatívumok

Mint már említettem, hosszabb idő elteltét követően végül csak felmelegszik a termék felülete, és muszáj arrébb feküdnie az állatnak. A cica hűtőmatracra való rászoktatás vagy sikerül, vagy nem, nálam az egyik macska már rájött, hogy mire jó az új fekhelye, a másik még nem. Azt is tegyük hozzá, hogy a cicákon lévő szőr mérsékelheti a Trixie hűtő matrac frissítő hatását. Másrészt érzékenyebb állatok esetén előfordulhat megfázás, felfázás vagy tüdőgyulladás is.

Azt is észrevettem, hogy a macskák próbálták a Trixie hűtő matracon hegyezni a karmukat, de mivel a termék folyton mozgott (mert nem volt a földre rögzítve), ezért ezzel végül felhagytak. Természetesen rá lehet tenni egy kis kendőt a Trixie hűtő matracra a felület védelme érdekében, de ez megint csak csökkenti a hűtőhatást. Ahogy korábban már leírtam, a terméknek valóban hűt, de azért nem szabad túldimenzionálni sem. Vannak más olyan módszerek is, amivel lehet segíteni az állatoknak a nagy melegben.
Trixie hűtő matrac vélemény – Összegzés

Alapjában véve nem bántam meg, hogy megvettem ezt a terméket. Vigyázni kell a hűtőmatracokkal, mert szerintem nem mindegyik elég hatásos, de ebben nem csalódtam a teljesítmény szempontjából.

A cicák egyelőre sajnos hadilábon állnak a használatával, bár már láttam, hogy próbálgatták a terméket. (Mondjuk jelenleg enyhébb az idő, úgyhogy nincsenek annyira rászorulva.) Addig is én is használom a cica hűtőmatracot, mert például nagyon kellemes rátenni a vádlit egy szaladgálós nap után. 😛 De remélem, hogy a macskák majd többet ülnek rá akkor, ha tényleg kánikula lesz. 🙂

Trixie hűtő matrac vélemény – A macskák fájóan őszinték voltak. 😀 (Forrás: youtube.com – Jackie Green’s cats and things)