Whiskas macskaeledel vélemények

whiskas-macskaeledel-vélemények

A Whiskas macskaeledel vélemények segítségével kiderítheted, hogy a cicák tényleg Whiskast vennének-e minden nap. 🙂Whiskas macskaeledel vélemények – Pozitívumok

A tapasztalataim szerint a macskák hol megeszik a Whiskast, hol nem. A márka által gyártott szárazeledel általában nagyobb népszerűségnek örvend, mint az aszpikos. Azt is észrevettem már, hogy a cicák hozzáállása sokszor ambivalens – vagy imádják, vagy utálják a Whiskas macskaeledelt. (De persze vannak kivételek…)

A Whiskas macskaeledelben az a jó, hogy Magyarországon szinte bármelyik boltban be lehet szerezni. Az is előnyös, hogy junior, felnőtt és senior táp is van a kínálatában. Nedves táp, szárazeledel és jutalomfalatka közül lehet választani.  A márka főleg a klasszikus ízesítéseket (csirke, marha, hal stb.) részesíti előnyben.

A nedves eledelek aszpikos és szószos formában is megvehetők. Sok boltban külön egyesével is megvásárolhatók a Whiskas alutasakosok, de érdemes inkább a nagyobb kiszerelést előnyben részesítened, mert így összességében véve olcsóbb lehet az eledel. Az interneten akár 96 darabos doboz is vehető.
Úgy láttam, hogy külföldről megrendelve még több terméktípus közül válogathatnak a vevők. Néhány speciális (pl. szőrlabda-képződés elleni) eledel is van a polcokon. Egyes boltokban a Whiskas konzerves formában is kapható. Az alutasakossal kapcsolatban az a jó, hogy bizonyos esetekben 100 grammos kiszerelésben is be lehet szerezni – viszont egyes termékek már csak 85 grammos formában kaphatók.

A Whiskas számlájára írható az is, hogy a márka támogatja a menhelyi cicák ellátását – legalábbis a honlap tanúsága szerint.

Whiskas macskaeledel vélemények – Negatívumok

A Whiskas sajnos nem tartozik az olcsóbb macskaeledelek közé, hiszen egyetlen alutasakos eledel körülbelül 190-220 forintba került 2021 októberében.
Egy négyes alutasakosért 580-690 forintot, míg egy konzervért 430-530 forintot kellett fizetni. Egy csomag 300 grammos szárazeledel 400 és 640 forint között volt kapható ebben az időszakban.

Ami még rossz a Whiskas esetében, az az, hogy nincsenek a kínálatában különleges ízesítések. Bár az a márka becsületére szóljon, hogy az „átlagos” ízek felhasználásával sokféle mixet és párosítást készítettek. (Például a grillezett, a szószos és a zöldséges eledelekre gondolok.)

Ahogy néztem, a Whiskas alutasakos eledelek sajnos nem tartalmaznak sok fehérjét, hiszen csak 6-8% ennek az összetevőnek az aránya, ami alacsonynak számít. A szárazeledelben 32% fehérje van, ami a többi táphoz mérten átlagosnak tekinthető.
Összefoglalva…

A Whiskas macskaeledel vélemények szerint tehát érdemes lehet kipróbálnod, hogy a cicád szereti-e ezt a tápot. Ha igen, akkor alkalmanként nyugodtan adj neki Whiskast. Viszont az alacsony fehérjetartalom és a magasabb ár miatt nem biztos, hogy mindig ez az eledel a lehető legjobb vétel. (Ha lehet választani, akkor inkább Whiskas szárazeledelt vegyél.)

Az persze viszont a márka mellett szól, hogy szinte bármelyik boltban be tudod szerezni a termékeit, illetve sokféle kiszerelésben teheted őket a kosaradban. Bár a Whiskas eledelek ízei inkább „átlagosak”, de a gyártó mégis sokféle mixet készített, így lesz miből válogatnod.

 


Whiskas macskaeledel vélemények – (Forrás: youtube.com – Debbie M)