Plüss cicaház vélemény

plüss cicaház

Egy plüss cicaház megvásárlásán gondolkozol? Akkor olvasd el ezt az értékelést, hogy megtudhasd, hogy érdemes-e a rendelés mellett döntened, ha kint szeretnéd tartani a macskádat!Plüss cicaház előnyei

A macskaház egyik legfontosabb előnye természetesen a melegsége. Nagyon vastag és puha falakkal rendelkezik, ezért itt a cica akkor is biztonságban lehet, ha kint éppen nagyon hideg van. (A hatás tovább fokozható speciális melegítőpárnák segítségével.)

A plüss cicaház mind a két oldalán nyílással rendelkezik, tehát a macska szabadabban járhat és kelhet. Viszont télen inkább ajánlatos lezárni az egyik ajtaját, hogy ne fújjon át rajta a szél.

plüss cicaház

A meleg macskaház többféle mintával is megvásárolható, ezért biztosan találsz majd olyat, amelyik elnyeri a tetszésedet.

A plüss cicaháznak van tömege, tehát nem kell attól tartanod, hogy egy nagyobb fuvallat azonnal elrepíti a helyéről. A szögletes formájának köszönhetően gurulni sem tud olyan könnyen.Plüss cicaház hátrányai

Természetesen a macskaház hátrányokkal is rendelkezik.

Elsőként talán az árát említeném. Én 10 ezer forint körüli összegért cserébe vásároltam egy állatkereskedésből, de ez még a legolcsóbb modellek közé tartozott, úgyhogy mélyebben a tárcádba kell nyúlnod, ha plüss cicaházat szeretnél.

plüss cicaház

A termék másik nagy hátránya egyértelműen a körülményes tisztíthatósága. Csak nehezen lehet kimosni a gépben, tehát tanácsos inkább kézzel tisztítani. Ezért érdemes egy plédet terítened a plüss cicaház aljára, mert így elég lesz csak azt kimosnod, ha a cica már sok koszt hordott be a fekhelyére. (Ha az állat hajlamos a „balesetekre”, akkor tegyél egy műanyag zacskót is a pléd alá.)

A meleg macskaház hátrányai közül még az instabilitást kell megemlíteni. Több modellen is észrevettem, hogy kissé „dűlöngél”, illetve egy kicsit asszimetrikusan áll. De ez végülis nem jelent olyan nagy problémát, hiszen a plüss cicaház így is képes megállni a lábán.Összefoglalás

Szerintem érdemes a rendelés mellett döntened, ha egy egy meleg és puha fekhellyel szeretnéd megajándékozni a macskádat! Nekem van ilyen plüss kuckóm, és nem bántam meg, hogy megvettem.

 


Meleg macskaház egy másik kivitelben – Nem szponzorált videó. (Forrás: youtube.com – Kate Kopus)