Bozita macskaeledel vélemény

Bozita-macskaeledel-vélemény

A Bozita macskaeledel vélemény segítségével fény derül arra, hogy tanácsos-e megvásárolnod ezt a tápot… 🙂Általános információk – Bozita macskaeledel

Én a Sensitive Diet & Stomach nevű, érzékeny gyomrú cicáknak kifejlesztett nedves eledelt próbáltam ki. Furcsa, mert a termék nem alutasakos, hanem dobozos formában kapható. A 190 grammos kiszerelés kb. 3 felnőtt cica megetetésre elegendő.

Bár a Bozita macskaeledel vélemény szerint a termék elméletileg nem olyan olcsó, hiszen 500-600 forintba kerül belőle egy doboz, de ha 3 etetésre elosztjuk az árát, akkor mindjárt nem olyan vészes a helyzet. (Más kérdés, hogy sok helyen csak 6-12 darabos kiszerelésben lehetséges a vásárlás.)

Bozita-macskatáp-vélemény

Előnyök

A Bozita macskaeledel svéd eredetű és kiváló minőségben kapható. A Sensitive Diet & Stomach típusban például 59%-nyi hús található, ami remek aránynak számít. A különlegessége abban rejlik, hogy a macskatápban szarvas, marha és csirke is található.

Bár a papírból készült doboz viszonylag kicsi, ennek ellenére rengeteg húsgombóc van benne, tehát a gyártók nem csupán aszpikos zselével töltötték ki a belső részt. Három vitamin, illetve többféle ásványi anyag is van a termékben. A kinézete és az illata olyan, mint egy teljesen átlagos, nedves eledelé, ezért a cicák várhatóan nem fognak tőle idegenkedni. A különlegességek kedvelői biztosan szívesen megkóstolják!
Hátrányai

A Bozita macskaeledel vélemény alapján a dobozt csak ollóval lehet felbontani, a tépőzáras megoldás itt sajnos nem működik. (Ez akkor lehet gond, ha éppen sietsz valahová.) A húsgolyókat tanácsos inkább valamilyen evőeszközzel kipiszkálnod a papírdobozból, ha nem akarsz kajás lenni.

Mivel a nagy adagot egy cica biztosan nem tudja egyszerre megenni, ezért kénytelen leszel a maradékot a hűtőbe tenni – ami azért problémás, mert van olyan macska, amelyik csak a friss ételt eszi meg. Sajnos a válogatós macskák idegenkedhetnek a szokatlan ízesítéstől. Mint már említettem, a minőségnek köszönhetően termék ára nem alacsony, a beszerzése pedig csak a nagyobb boltokból, a webáruházakból és a szaküzletekből lehetséges.

Bozita-macskaeledel

Bozita macskatáp vélemény – Összegzés

Én összességében véve elégedett vagyok a termékkel. Nem mondom, hogy minden egyes nap ilyet fogok adni a macskáimnak, de ünnepnapokon szívesen lepem meg őket egy kis Bozita macskeledellel.

Egyébként nálam bejött a papírforma, hiszen a mindenevő macskám szinte az egész adagot megette, a nagyon válogatós cicám pedig szokás szerint rá sem hederített az ételre. (Bár ez nála mindennapos.)

Úgyhogy én ezt a terméket a fenti Bozita macskatáp véleménynek megfelelően elsősorban a mindenevő, illetve a kevésbé válogatós macskák gazdáinak ajánlanám. Az említett Sensitive Diet & Stomach típuson kívül még rengeteg más fajtából lehet választani mind a nedves-, mind a szárazeledelek terén. 🙂

Bozita macskaeledel vélemény – Én úgy emlékszem, hogy kevésbé volt szószos a táp. 🙂 (Forrás: youtube.com – Finley Bean)